Egyenruhás meglepetés

2017. 12. 04., h - 13:01
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Tanulságos bűnmegelőzési mesével és ajándékokkal lepték meg a rendőrök a kisiskolásokat Székesfehérváron.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szakemberei 2017. december 4-én a székesfehérvári Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola vendégei voltak. Az egyenruhások interaktív bűnmegelőzési foglalkozás keretein belül hívták fel a figyelmet az értelmileg akadályozott és halmozottan sérült gyermekek rehabilitációjának, valamint felzárkóztatásának fontosságára. Az adventi időszakban, az esélyegyenlőség jegyében megrendezett játékos bűnmegelőzési előadást követően a rendőrség munkatársai mintegy 100 kisdiáknak kedveskedtek apró és praktikus ajándékkal a közelgő ünnepek alkalmából.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentés összefogással - videóval frissítve

Fürdeni mentek a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.

 

Kábítószert árult, fenyegetőzött

Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.