"Kiskarácsony Nagybiztonság"

2017. 12. 21., cs - 09:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti tanulók három fordulós bűnmegelőzési versenyen mutatták be tudásukat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. december 19-én tartotta meg a hagyományoknak megfelelően "Kiskarácsony Nagybiztonság" elnevezésű programját.

Ebben az évben a Damjanich János Általános Iskola adott helyet a rendezvénynek. A tanulók három fordulós bűnmegelőzési versenyen, és egy elődöntős Ki? Mit? Tud!-on tették próbára tudásukat.

A program a bűnmegelőzési tesztek kitöltésével elmélyítette azt a tudást, amit a tanulók megszereztek az év közbeni bűnmegelőzési foglalkozásokon.
A zene, tánc, ének kategóriákban kiemelkedően magas színvonalú műsort láthattak a résztvevők. A bűnmegelőzésben régóta ismeretes, hogy az egyik leghatékonyabb prevenciós megoldás, a hasznosan eltöltött szabadidő. Ezek a tanulók sok szabadidejüket áldozták arra, hogy maguknak és közönségüknek örömet okozzanak.

 

Az ünnepélyes díjátadó, a nyertes műsorszámok bemutatása, és a fogadás ünnepi hangulatban telt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.