"Kiskarácsony Nagybiztonság"

2017. 12. 21., cs - 09:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti tanulók három fordulós bűnmegelőzési versenyen mutatták be tudásukat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. december 19-én tartotta meg a hagyományoknak megfelelően "Kiskarácsony Nagybiztonság" elnevezésű programját.

Ebben az évben a Damjanich János Általános Iskola adott helyet a rendezvénynek. A tanulók három fordulós bűnmegelőzési versenyen, és egy elődöntős Ki? Mit? Tud!-on tették próbára tudásukat.

A program a bűnmegelőzési tesztek kitöltésével elmélyítette azt a tudást, amit a tanulók megszereztek az év közbeni bűnmegelőzési foglalkozásokon.
A zene, tánc, ének kategóriákban kiemelkedően magas színvonalú műsort láthattak a résztvevők. A bűnmegelőzésben régóta ismeretes, hogy az egyik leghatékonyabb prevenciós megoldás, a hasznosan eltöltött szabadidő. Ezek a tanulók sok szabadidejüket áldozták arra, hogy maguknak és közönségüknek örömet okozzanak.

 

Az ünnepélyes díjátadó, a nyertes műsorszámok bemutatása, és a fogadás ünnepi hangulatban telt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.