"Kiskarácsony Nagybiztonság"

2017. 12. 21., cs - 09:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti tanulók három fordulós bűnmegelőzési versenyen mutatták be tudásukat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. december 19-én tartotta meg a hagyományoknak megfelelően "Kiskarácsony Nagybiztonság" elnevezésű programját.

Ebben az évben a Damjanich János Általános Iskola adott helyet a rendezvénynek. A tanulók három fordulós bűnmegelőzési versenyen, és egy elődöntős Ki? Mit? Tud!-on tették próbára tudásukat.

A program a bűnmegelőzési tesztek kitöltésével elmélyítette azt a tudást, amit a tanulók megszereztek az év közbeni bűnmegelőzési foglalkozásokon.
A zene, tánc, ének kategóriákban kiemelkedően magas színvonalú műsort láthattak a résztvevők. A bűnmegelőzésben régóta ismeretes, hogy az egyik leghatékonyabb prevenciós megoldás, a hasznosan eltöltött szabadidő. Ezek a tanulók sok szabadidejüket áldozták arra, hogy maguknak és közönségüknek örömet okozzanak.

 

Az ünnepélyes díjátadó, a nyertes műsorszámok bemutatása, és a fogadás ünnepi hangulatban telt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.