Óvodásoknál jártak a rendőrök Száron

2020. 02. 14., p - 13:01
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A játékos foglalkozás során a rendőr személyének, munkájának megismerése, a biztonság fogalomköre, és a közlekedéssel kapcsolatos kérdéskörök is előtérbe kerültek.

A szári óvodában vendégeskedtek a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei 2020. február 13-án délelőtt. Csillag - Simon Katalin rendőr főtörzsőrmester, a Bicskei Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a prevenciós foglalkozáson bemutatta az apróságoknak a rendőrök egyenruháját, felszerelését és jelvényét, továbbá játékos formában kaphattak hasznos tanácsokat az alapvető közlekedési szabályokról.  A nap folyamán az ismerkedés legfontosabb szabályaira hívta fel a prevenciós szakember a gyerekek figyelmét, akiknek lehetősége adódott kipróbálni az ujjnyomat-vételt, valamint közös beszélgetés során megtudhatták, hogy milyen esetekben kell és mikor szabad hívni a 112-es segélyhívó számot.

12

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ügyféltájékoztató

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai érvényességéről

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.