Prevenciós előadás Pilisen

2018. 02. 22., cs - 08:52
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök általános iskolás diákok részére tartottak bűnmegelőzési előadást.

A Monori Rendőrkapitányság munkatársai, Bicskei Alexandra r. törzsőrmester, bűnmegelőzési előadó és Bradács Gábor r. zászlós, iskolarendőr a pilisi Gubányi Károly Általános Iskola 6. és 8. osztályos tanulói részére bűnmegelőzési előadást tartottak.

Az előadáson a tanulók az ifjúkori bűnözésről, a leggyakoribb bűncselekményekről, az áldozattá- és a bűnelkövetővé válás megelőzési lehetőségeiről hallhattak, hol húzódik a határ a gyerekes csíny és a bűncselekmény között. Szóba került a túlzásba vitt játékok veszélye, ezen felül a személyeskedő, rosszindulatú kiközösítésről és e cselekmények káros következményeiről is beszélgettek a rendőrök a diákokkal.

A Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén lévő iskolákban a jövőben is szervez hasonló előadásokat.

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: