Biztonságos Internet Nap program

2018. 02. 12., h - 12:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A biztonságos internet használatáról tartott előadást a nagykovácsi diákok részére a Budaörsi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.

A Budaörsi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a Nagykovácsi Általános Iskola felkérésére előadást tartott 2018. február 8-án a Biztonságos Internet Nap kapcsán.

A hetedik és nyolcadik évfolyamos diákok számára tartott interaktív előadás rávilágított arra, hogy veszélyben vannak azok a gyerekek, akik nem figyelnek oda a biztonságos jelszavak használatára és nem kellő odafigyeléssel jelölik be, vagy igazolnak vissza embereket a közösségi oldalaikon.  

Az előadó egy kisfilm vetítésével hívta fel a diákok figyelmét ezekre a veszélyekre, akik ezáltal jobban megérthetik az internet világát.

Az előadás után kötetlen beszélgetést folytathattak Szeremlei Csilla r. főtörzsőrmester bűnmegelőzési előadóval és Veverka Gábor r. főtörzsőrmester körzeti megbízottal.

Az ORFK által a témában kiadott közlemény ide kattintva olvasható.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Rablás a vonaton

A mezőkövesdi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfival szemben, aki egy vonaton utazó személytől fenyegetéssel elvette kabátját és lábbelijét.

 

24 óra alatt hét ittas vezető

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

 

Robogót loptak, elfogták őket

A zirci rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül előállították a helyi rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetőit.

 

Felismeri? Egy övtáskát lopott…

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a nőnek az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő övtáskát tulajdonított el.