Bűnmegelőzési előadás a biztonságos internet használatról

2018. 02. 08., cs - 10:14
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai Dózsa György Általános Iskolában tartottak előadást a gyerekeknek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály munkatársa Pretsner Ramóna rendőr alezredes, 2018. február 7-én a tatabányai Dózsa György Általános Iskola tanulóinak tartott előadást a Biztonságos Internet Világnapja alkalmából. Az alezredes felhívta a gyerekek figyelmét az internetezés veszélyeire és az online technológiák tudatosabb és biztonságosabb használatára.

Kitért a közösségi oldalak használatának veszélyeire, a chatelés biztonsági szabályaira, a személyes adatok védelmének fontosságára. Az interaktív előadás során a tanulóknak lehetőségük volt feltenni kérdéseiket, továbbá elmondhatták az internetezéssel kapcsolatos tapasztalataikat is.

1

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.