Bűnmegelőzési előadások Somogy megyében

2017. 10. 19., cs - 11:56
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az internethasználat veszélyeire hívták fel a fiatalok és az idősek figyelmét.

A Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság munkatársai 2017. október 18-án tartottak bűnmegelőzési előadást a nagyatádi Bárdos Lajos Általános Sport és Művészeti Iskolában, a somogyzsitfai Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban, valamint Somogyvári Önkormányzat klubhelyiségében.

Az előadások témája az interneten leggyakrabban előforduló bűncselekmények, a közösségi oldalak biztonságos használata volt. A jelenlévő fiatal és idősebb korosztály is hasznos tanácsokat kapott arra vonatkozóan, hogyan előzhetőek meg az ilyen jellegű bűncselekmények, valamint elkövetésük esetén, mi a teendő, kihez fordulhatnak. A résztvevők interaktív beszélgetés során oszthatták meg saját tapasztalataikat, élményeiket és tehették fel kérdéseiket a témával kapcsolatban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.