Bűnmegelőzési előadások Somogy megyében

2017. 10. 19., cs - 11:56
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az internethasználat veszélyeire hívták fel a fiatalok és az idősek figyelmét.

A Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság munkatársai 2017. október 18-án tartottak bűnmegelőzési előadást a nagyatádi Bárdos Lajos Általános Sport és Művészeti Iskolában, a somogyzsitfai Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban, valamint Somogyvári Önkormányzat klubhelyiségében.

Az előadások témája az interneten leggyakrabban előforduló bűncselekmények, a közösségi oldalak biztonságos használata volt. A jelenlévő fiatal és idősebb korosztály is hasznos tanácsokat kapott arra vonatkozóan, hogyan előzhetőek meg az ilyen jellegű bűncselekmények, valamint elkövetésük esetén, mi a teendő, kihez fordulhatnak. A résztvevők interaktív beszélgetés során oszthatták meg saját tapasztalataikat, élményeiket és tehették fel kérdéseiket a témával kapcsolatban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azokban az ügyekben a vizsgálatokat, amelyeket három járművezetővel szemben folytatott.

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.