Előadás a biztonságos internetezésről

2017. 05. 12., p - 14:07
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A somogyvári diákok hallgathattak meg hasznos információkat.

A somogyvári Duráczky József Egységes Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium diákjaihoz látogatott el 2017. május 11-én a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, dr. Jávorszkiné dr. Molnár Magdolna. A gyermekek egy programsorozat részeként hallgathattak meg bűnmegelőzési előadást, amely elsősorban az internet témájára fókuszált.

  

Az interaktív beszélgetés során a gyermekek bátran feltehették kérdéseiket. Elsajátították a biztonságos internetes szörfözés alapvető szabályait, saját történeteiken keresztül megtanulták a biztonságos internethasználatot. Az előadás során pedagógusaik is jelen voltak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.