Előadás a biztonságos internetezésről

2017. 05. 12., p - 14:07
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A somogyvári diákok hallgathattak meg hasznos információkat.

A somogyvári Duráczky József Egységes Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium diákjaihoz látogatott el 2017. május 11-én a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, dr. Jávorszkiné dr. Molnár Magdolna. A gyermekek egy programsorozat részeként hallgathattak meg bűnmegelőzési előadást, amely elsősorban az internet témájára fókuszált.

  

Az interaktív beszélgetés során a gyermekek bátran feltehették kérdéseiket. Elsajátították a biztonságos internetes szörfözés alapvető szabályait, saját történeteiken keresztül megtanulták a biztonságos internethasználatot. Az előadás során pedagógusaik is jelen voltak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.