Prevenciós előadás Pogányszentpéteren

2018. 03. 05., h - 13:13
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagyatádi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa az áldozattá válás megelőzésével kapcsolatban tartott előadást a község lakóinak.

Gulyásné Kozma Julianna c. r. törzszászlós 2018. március 2-án a pogányszentpéteri Művelődési Házban tanácsokkal látta el a résztvevőket arról, hogy mit tehetnek biztonságuk növelése érdekében. Az áldozattá válás megelőzése céljából az előadó felhívta a figyelmet az idegenekkel szemben szükséges óvatosságra. Kiemelte, hogy ne engedjenek be otthonaikba ismeretleneket, házalókat, valamint a hatóság, illetve a szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek igazolványt.

A rendőrség szakembere kihangsúlyozta az internet veszélyeit és tájékoztatta az érdeklődőket a közösségi oldalak és a „chat-programok” használatának biztonsági szabályairól, a személyes adatok védelmének fontosságáról. Az előadó célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a tudatos és elővigyázatos felhasználói tevékenységre, a mobiltelefonok és online technológiák tudatosabb és biztonságosabb használatára.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás miatt keressük

A soroksári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.