„Házhoz megyünk!” Győrben is

2015. 10. 22., cs - 13:20
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Országos Rendőr-főkapitányság által kezdeményezett megelőző vagyonvédelmi program - „Házhoz megyünk” címmel - Győr-Moson-Sopron megyében is útjára indult.

A program során a lakosság vagyonbiztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indult útjára - a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és együttműködő partnerei által - melynek során a szakemberek hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segítik a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában. Elsőként 2015. október 19-től, 2015. október 23-ig a Győr Plázában állt fel az az információs pont, ahol a rendőrség és az együttműködő szervezetek képviselői várták azokat az embereket, akik a vagyonvédelem témakörében szeretnék elmélyíteni tudásukat, illetve növelni kívánják e téren önvédelmi képességeiket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az alábbi szervezeteket vonta be a program lebonyolításába:

  • Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség
  • Győr-Moson-Sopron Megyei Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara
  • AEGON Magyarország Zrt.
  • Közterület Felügyelet és Mezei Őrszolgálat Győr

 

A projekt során havonta egy héten keresztül – különböző helyszíneken kialakított információs pontokon – kaphat a lakosság generális és speciális vagyonvédelmi prevenciós tanácsokat. November hónapban, a hónap első hetében (november 2-6-ig) ismét a Győr Plázában fogadják a program szervezői az odalátogató érdeklődőket.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába próbálták újraéleszteni

Ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a VIII. kerületben. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi életét már nem sikerült megmenteni.