Mikulás-napi Mobil Bűnmegelőzési Centrum Székesfehérváron

2017. 12. 06., sze - 15:44
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ünnepi készülődés időszakában zsúfolt bevásárló- és üzletközpontok, piacok, kirakodóvásárok környékén hívták fel a rendőrök a lakosság figyelmét az őket érintő legfontosabb személy- és vagyonvédelmi szabályokra.

Az adventi időszak zavartalanságának biztosítása érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei 2017. december 6-án városszerte több helyszínen nyújtottak személyesen tájékoztatást és adtak felvilágosítást az állampolgároknak azokról a prevenciós lehetőségekről, melyekkel megelőzhető, hogy vagyon elleni bűncselekmények áldozataivá váljanak. Az érdeklődők a mobil információs pontokon figyelemfelhívó kiadványok és prevenciós prospektusok segítségével tájékozódhattak a megelőzés módszereiről, ezzel egyidejűleg személyesen is feltehették a témával kapcsolatos kérdéseiket munkatársainknak.

Biztonságunk nagymértékben növelhető megfelelő óvatossággal és körültekintéssel, melynek érdekében kérjük fogadják meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság alábbi tanácsait:

 

  • Nagy tömegben és zsúfolt helyeken fokozottan vigyázzon értéktárgyaira!
  • Ne tartson személyi okmányokat, értékeket hátizsákja, táskája külső zsebeiben!
  • Ellenőrizze több alkalommal, hogy válltáskája becsatolt állapotban van-e!
  • Gépjárművében soha ne hagyjon jól látható helyen értékeket, a jármű ajtajait és ablakait minden esetben zárja le! Tegye meg ezt akkor is, ha csak néhány percre száll ki a gépkocsiból!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatta a bíróság

Elrendelte letartóztatását a bíróság annak a férfinak, akit a Pest megyei rendőrök halált okozó ittas járművezetéssel gyanúsítanak a 2018. november 12-én Érden történt gázolás ügyében.

 

Négy afgán férfi egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Keressük Sánta Józsefet!

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a férfi eltűnése ügyében.