Vagyonvédelem Tolna megyében

2017. 11. 10., p - 08:26
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a „Házhoz megyünk” program.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. őszén indította el a „Házhoz megyünk” programját azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában és az önvédelmi képességek fejlesztésében.

A vagyonvédelmi kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei 2017 október hónaptól a megye nyugdíjasai számára bűnmegelőzési előadásokat tartanak a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által nyújtott támogatásból vásárolt vagyonvédelmi eszközök bemutatásával. Az előadások után a nyugdíjasok által hozott kerékpárok „Bikesafe” országos kerékpár regisztrációjára is lehetőséget biztosítanak a rendőrök.

A Tolna megyei bűnmegelőzők 2017. november 6-án Bogyiszlón, november 8-án Bonyhádon és november 9-én Bátaapátiban tartottak a helyi nyugdíjas klubban előadást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.