Vagyonvédelem Tolna megyében

2017. 11. 10., p - 08:26
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a „Házhoz megyünk” program.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. őszén indította el a „Házhoz megyünk” programját azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában és az önvédelmi képességek fejlesztésében.

A vagyonvédelmi kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei 2017 október hónaptól a megye nyugdíjasai számára bűnmegelőzési előadásokat tartanak a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által nyújtott támogatásból vásárolt vagyonvédelmi eszközök bemutatásával. Az előadások után a nyugdíjasok által hozott kerékpárok „Bikesafe” országos kerékpár regisztrációjára is lehetőséget biztosítanak a rendőrök.

A Tolna megyei bűnmegelőzők 2017. november 6-án Bogyiszlón, november 8-án Bonyhádon és november 9-én Bátaapátiban tartottak a helyi nyugdíjas klubban előadást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.