Vagyonvédelem Tolna megyében

2017. 11. 10., p - 08:26
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a „Házhoz megyünk” program.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. őszén indította el a „Házhoz megyünk” programját azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában és az önvédelmi képességek fejlesztésében.

A vagyonvédelmi kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei 2017 október hónaptól a megye nyugdíjasai számára bűnmegelőzési előadásokat tartanak a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által nyújtott támogatásból vásárolt vagyonvédelmi eszközök bemutatásával. Az előadások után a nyugdíjasok által hozott kerékpárok „Bikesafe” országos kerékpár regisztrációjára is lehetőséget biztosítanak a rendőrök.

A Tolna megyei bűnmegelőzők 2017. november 6-án Bogyiszlón, november 8-án Bonyhádon és november 9-én Bátaapátiban tartottak a helyi nyugdíjas klubban előadást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.