A héten is várják a jelentkezőket

2017. 07. 25., k - 15:09
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is folyamatos a toborzás Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az érdeklődők ezen a héten is számos helyszínen találkozhatnak a toborzókkal.

Törökszentmiklóson, a Kossuth téren 2017. július 26-án 9 órától 11 óráig, Tiszafüreden, a Tesco nagyáruházban 2017. július 28-án 13 óra 30 perctől 15 óra 30 percig, és a "Tisza Tavi Vágtán” Tiszafüreden pedig 2017. július 29-én 10 órától 13 óráig várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

Nemcsak a megadott helyszíneken, hanem bármelyik rendőri szervnél érdeklődhetnek a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők. A képzésről bővebben ITT olvashatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Fának ütközött

A Máriakálnokon balesetet okozó sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott .