A rendőri hivatással ismerkedhettek

2019. 11. 11., h - 14:18
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A résztvevők a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről kaptak információkat Bicskén.

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársa Csillag-Simon Katalin rendőr főtörzsőrmester 2019. november 9-én egy bicskei rendezvényen tájékoztatta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.  

A program során szó esett többek között az egyes rendészeti szolgálati ágakról, a bűnügyi munkáról és a bűnügyi technikusi feladatokról, emellett a rendezvényre kilátogatók megtekinthették a kényszerítő eszközöket, a csapatszolgálati felszereléseket, valamint felvilágosítást kaphattak a határvadász-képzésre jelentkezés feltételeiről. A tájékoztatás tartalmazta a jelentkezéshez szükséges személyi feltételeken túl mindazokat a körülményeket, amelyek a sikeres pályázat benyújtásához nélkülözhetetlenek.

A toborzás folyamatos, a jelentkezésről és annak feltételeiről tájékoztatást kaphatnak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján.

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.