A rendőri hivatással ismerkedhettek

2019. 11. 11., h - 14:18
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A résztvevők a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről kaptak információkat Bicskén.

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársa Csillag-Simon Katalin rendőr főtörzsőrmester 2019. november 9-én egy bicskei rendezvényen tájékoztatta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.  

A program során szó esett többek között az egyes rendészeti szolgálati ágakról, a bűnügyi munkáról és a bűnügyi technikusi feladatokról, emellett a rendezvényre kilátogatók megtekinthették a kényszerítő eszközöket, a csapatszolgálati felszereléseket, valamint felvilágosítást kaphattak a határvadász-képzésre jelentkezés feltételeiről. A tájékoztatás tartalmazta a jelentkezéshez szükséges személyi feltételeken túl mindazokat a körülményeket, amelyek a sikeres pályázat benyújtásához nélkülözhetetlenek.

A toborzás folyamatos, a jelentkezésről és annak feltételeiről tájékoztatást kaphatnak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján.

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.