Folyamatos a toborzás a Tapolcai Járásban

2017. 09. 12., k - 09:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök Balatonedericsen és Salföldön várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A Tapolcai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2017. szeptember 11-én Balatonederics és Salföld művelődési házaiban várták azokat az állampolgárokat, akik a határvadász-képzés iránt érdeklődtek.

Az egyenruhások a hozzájuk fordulókkal személyesen is elbeszélgettek a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés lehetőségéről, valamint válaszoltak főként az alkalmassági követelményeket, illetve a moduláris képzést érintő kérdésekre.

A rendőrök jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással érkezőknek.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.