Folytatódik a határvadász toborzás Hajdú-Bihar megyében

2019. 01. 24., cs - 09:34
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök továbbra is várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A rendőrök folyamatosan tájékoztatást adnak a határvadász-képzésről az érdeklődőknek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecen, Kossuth utca 20. szám alatt lévő épületében.

A toborzócsoport a jelentkezés feltételeiről, a képzésről, a beosztásban ellátandó feladatokról és a juttatásokról is adnak tájékoztatást. Konkrét elhatározás esetén lehetőség van a jelentkezési lapok áttekintésére és kitöltésére.

A megyei rendőr-főkapitányság minden lehetőséget megragad, hogy a magukban elhivatottságot érző, rendőri szolgálatra kész polgárok a jelentkezéshez szükséges információkat és segítséget megkapják.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét körözés volt ellene érvényben

A budapesti nyomozók elfogták azt az 50 éves nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.