Folytatódik a határvadász toborzás Hajdú-Bihar megyében

2019. 01. 24., cs - 09:34
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök továbbra is várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A rendőrök folyamatosan tájékoztatást adnak a határvadász-képzésről az érdeklődőknek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecen, Kossuth utca 20. szám alatt lévő épületében.

A toborzócsoport a jelentkezés feltételeiről, a képzésről, a beosztásban ellátandó feladatokról és a juttatásokról is adnak tájékoztatást. Konkrét elhatározás esetén lehetőség van a jelentkezési lapok áttekintésére és kitöltésére.

A megyei rendőr-főkapitányság minden lehetőséget megragad, hogy a magukban elhivatottságot érző, rendőri szolgálatra kész polgárok a jelentkezéshez szükséges információkat és segítséget megkapják.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismerések

A Rendőrség Napja alkalmából több Heves megyei rendőr részesült elismerésben.

 

Sorra vitték el az autókat

Hét rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság két férfit.

 

Rendőrnap Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Dóm Látogatóközpontban tartotta 2019. április 23-án a Rendőrnapot, melyen elismeréseket adtak át.

 

Afgán határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb ellenőrzés a belvárosban

A közrend és közbiztonság fenntartása érdekében folytatódott a Budapesti Rendőr-főkapitányság belvárosi akciósorozata az V., a VI. és a VII. kerületben. A rendőrök úgynevezett kamudrog árusokat is elfogtak.