Folytatódik a toborzás

2019. 02. 01., p - 12:27
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket a toborzók Baranyában.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2019. január 28-án Pécsett, a Simonyi Károly Szakközépiskolában, január 30-án Pécsett, a Rendőrségi Információs Pontban, február 1-jén pedig Szigetváron, a Zrínyi Miklós Szakközépiskola és Szakiskolában várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A résztvevők a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről kaptak információkat a rendőröktől.

A toborzás 2019. február 5-én 9 óra 30 perctől Pécsett, az Angster József Szakközépiskola és Szakképző Iskolában, február 6-án 14 órától Pécsett, a Janus Pannonius Gimnáziumban, február 7-én 8 óra 20 perctől pedig Pécsett, az Apáczai Csere János Gimnáziumban folytatódik.

határvadász-képzéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphatnak a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon lévő toborzó irodában.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.