Határvadász toborzás a nyílt napon

2017. 12. 06., sze - 09:17
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bátonyterenyén megrendezett nyílt napon a rendőri pálya iránt érdeklődő fiatalokat várták a rendőrök.

A többségében érettségi előtt álló diákot 2017. december 5-én Révész Ákos József rendőr ezredes, kapitányságvezető köszöntötte a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon megtartott nyílt napon. Cseh István rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzótisztje  és Jéger Róbert rendőr őrnagy, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály vezetőjének előadásából a diákok rendőri hivatásról, az életpálya előnyeiről és a jelentkezés feltételeiről kaptak tájékoztatást. A látogatók betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, és egyben alkalmuk nyílt megismerni a szervezet által használt technikai eszközöket.

A rendőrség szakemberei továbbra is készséggel állnak mindazon érdeklődők rendelkezésére, akik elhivatottságot éreznek a rendőri hivatás iránt, szeretnének részletes felvilágosítást kapni a határvadász-képzésről, valamint a jelentkezés feltételeiről.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzótisztjével legközelebb 2017. december 9-én Balassagyarmaton, a Városi Sportcsarnokban megtartandó rendezvényen találkozhatnak az érdeklődők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség higgadt

Az agresszívvá vált tüntetők provokálják a rendőröket, akik higgadtságra intenek.

 

Folytatták a szolgálatot

A maró hatású gázzal lefújt rendőrök - sérüléseik ellátása után - folytatták szolgálatukat.