Iskolákban folytatódik a toborzás

2018. 03. 07., sze - 14:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja ismét gimnáziumokban és szakközépiskolákban várja a határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődőket.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2018. március 7-én délelőtt Zalaegerszegen, a Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban várta azokat az idén érettségiző diákokat, akik a határvadász-képzés iránt érdeklődtek.

A rendőrök felvilágosítást adtak a jelentkezés és a képzés feltételeiről, valamint jelentkezési egységcsomagot adtak át a konkrét elhatározással rendelkezőknek.

A csoport 2018. március 10-én 9 óra 55 perctől a Báthory István Szakképző Iskola pályaorientációs napján tart előadást a határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődőknek.

Azok a jelentkezők, akiknek nincs alkalmuk személyes találkozásra, tájékozódhatnak a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a szükséges információkat a rendőrség honlapján is megtalálják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.