Legyél Te is határvadász!

2019. 05. 27., h - 16:21
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A toborzók a múlt héten is több helyszínen várták az érdeklődőket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2019. május 21-én Pécsett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szolgálat nevelői részére megtartott előadáson, május 22-én 11 óra 30 perckor pedig Pécsett, a Széchenyi István Gimnáziumban népszerűsítette a rendőri hivatást. A határvadász szolgálat felől érdeklődőknek 2019. május 23-án 9 órakor Harkányban, a Művelődési Házban, május 25-én 9 órakor pedig Pécsett, az Apáczai Művelődési Házban megtartott „Családi Napon” tartottak tájékoztatót a rendőrök.

A résztvevők a jelentkezésről, a felvételi eljárásról és a képzésről kaptak részletes tájékoztatást a toborzóktól.

A toborzás a jövő héten is Pécsett folytatódik, 2019. május 28-án 9 órakor Pécsett, a Rendőrségi Információs Pontban, május 30-án 8 óra 30 perckor Siklóson, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Kirendeltségén, május 31-én 8 óra 30 perckor Pécsett, a Közlekedési Parkban várják az érdeklődőket.

határvadász-képzéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphatnak a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon lévő toborzó irodában. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb határsértők Kelebiánál

​​​​​​​Ezúttal is vonatra felkapaszkodva próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.