Legyél Te is határvadász!

2019. 05. 27., h - 16:21
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A toborzók a múlt héten is több helyszínen várták az érdeklődőket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2019. május 21-én Pécsett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szolgálat nevelői részére megtartott előadáson, május 22-én 11 óra 30 perckor pedig Pécsett, a Széchenyi István Gimnáziumban népszerűsítette a rendőri hivatást. A határvadász szolgálat felől érdeklődőknek 2019. május 23-án 9 órakor Harkányban, a Művelődési Házban, május 25-én 9 órakor pedig Pécsett, az Apáczai Művelődési Házban megtartott „Családi Napon” tartottak tájékoztatót a rendőrök.

A résztvevők a jelentkezésről, a felvételi eljárásról és a képzésről kaptak részletes tájékoztatást a toborzóktól.

A toborzás a jövő héten is Pécsett folytatódik, 2019. május 28-án 9 órakor Pécsett, a Rendőrségi Információs Pontban, május 30-án 8 óra 30 perckor Siklóson, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Kirendeltségén, május 31-én 8 óra 30 perckor Pécsett, a Közlekedési Parkban várják az érdeklődőket.

határvadász-képzéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphatnak a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon lévő toborzó irodában. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött luxusautók Röszkén

A rendőrök a magyar és a lengyel hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).