Legyél Te is határvadász!

2019. 07. 25., cs - 16:35
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Salgótarjánban várták a rendőr-főkapitányság toborzói az érdeklődőket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2019. július 24-én Salgótarjánban a felvételi ponthatárok kihirdetése alkalmából megrendezésre kerülő „Pont Itt Party” elnevezésű rendezvény sátrában várták a rendőri hivatás iránt érdeklődőket. Minden résztvevőnek részletes felvilágosítást adtak a határvadász-képzésre jelentkezés feltételeiről, az oktatás menetéről és minden, a sikeres felvételhez szükséges körülményről.

.

.

A toborzók ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, majd beszéltek a jelentkezést követő moduláris képzésről és jelentkezési egységcsomagot is átadtak.

Az érdeklődők tájékozódhatnak a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.