Sellyén és Pécsett toboroztak

2018. 03. 02., p - 10:13
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is várják a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2018. február 28-án Sellyén, a Mezőgazdasági Szakképző Iskolában, március 1-jén pedig Pécsett, a Gandhi Gimnáziumban várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A résztvevők a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről kaptak részletes tájékoztatást a toborzóktól.

A toborzás 2018. március 5-én 11 óra 30 perctől Pécsett, a PTE Deák Ferenc Gimnáziumában, március 8-án 13 óra 45 perctől pedig Pécsett, a Kodály Zoltán Gimnáziumban folytatódik.

határvadász-képzéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphatnak a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon lévő toborzó irodában. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: