Tésen toboroztak

2019. 05. 20., h - 13:25
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök jelentkezési egységcsomaggal is készültek a rendezvényre érkezőknek.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 18-án Tésen, a VIII. Bakonyi Vigasság elnevezésű rendezvényen felállított rendőrségi standnál adtak felvilágosítást a határvadász szolgálat iránt érdeklődőknek.

A kötetlen beszélgetés során a rendőrök tájékoztatást adtak a hozzájuk fordulóknak a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről, mely tartalmazta a jelentkezéshez szükséges személyi feltételeken túl mindazokat a körülményeket, amelyek a sikeres pályázat benyújtásához nélkülözhetetlenek.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.