Toborzás a Leányvásárban

2019. 10. 22., k - 17:02
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri hivatás iránt érdeklődőket szólították meg a rendőrök Pécsváradon.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komlói Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 19-én és 20-án a pécsváradi Leányvásár elnevezésű rendezvényen népszerűsítették a rendőri hivatást.

A kötetlen beszélgetés során az érdeklődők a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről kaptak információkat a rendőröktől. Az egyenruhások ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, majd beszéltek a jelentkezést követő moduláris képzésről is. A komoly érdeklődők - mintegy 25 fő – tájékoztató csomagot is kaptak. 

A rendezvényre látogató gyerekek megtekinthették a kiállított szolgálati gépjárművet és felülhettek a rendőrmotorra, ezen kívül megnézhették és kipróbálhatták a rendőrség által használt eszközöket, valamint fegyverzeti bemutató keretében testközelből is láthatták a csapatszolgálati felszereléseket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.