Toborzás a Veszprémi Karriernapon

2019. 05. 18., szo - 13:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az állásbörzén is várták a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai az Aréna Sport- és rendezvénycsarnokban tartott állásbörzére települtek ki 2019. május 18-án. A rendőrségi információs pultnál számos érdeklődő állt meg és kért részéletes tájékoztatást a határvadász hivatásról. A kötetlen beszélgetés során a toborzók a hivatásos szolgálati viszonnyal kapcsolatban, valamint a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés lehetőségéről adtak felvilágosítást. A rendezvényre látogató gyerekek megtekinthették a kiállított szolgálati gépjárművet és felülhettek a rendőrmotorra is.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.