Toborzás Nógrád megyében

2019. 02. 02., szo - 08:27
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök továbbra is várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja a napokban Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskolában, illetve Salgótarjánban, a Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

.

A toborzótiszt készséggel állt rendelkezésre, hogy a jelentkezés feltételein túl, a rendőri hivatásról, a határvédelmi feladatokról és saját tapasztalatairól is tájékoztatást adhasson az elhivatottságot érzőknek.

A jelentkezni vágyók a felvételi eljárás és a képzés részleteiről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán és a rendőrség honlapján is kaphatnak bővebb információkat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.