Toborzás Nógrád megyében

2019. 02. 02., szo - 08:27
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök továbbra is várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja a napokban Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskolában, illetve Salgótarjánban, a Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

.

A toborzótiszt készséggel állt rendelkezésre, hogy a jelentkezés feltételein túl, a rendőri hivatásról, a határvédelmi feladatokról és saját tapasztalatairól is tájékoztatást adhasson az elhivatottságot érzőknek.

A jelentkezni vágyók a felvételi eljárás és a képzés részleteiről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán és a rendőrség honlapján is kaphatnak bővebb információkat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét körözés volt ellene érvényben

A budapesti nyomozók elfogták azt az 50 éves nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.