Toborzás Nógrád megyében

2019. 02. 02., szo - 08:27
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök továbbra is várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja a napokban Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskolában, illetve Salgótarjánban, a Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

.

A toborzótiszt készséggel állt rendelkezésre, hogy a jelentkezés feltételein túl, a rendőri hivatásról, a határvédelmi feladatokról és saját tapasztalatairól is tájékoztatást adhasson az elhivatottságot érzőknek.

A jelentkezni vágyók a felvételi eljárás és a képzés részleteiről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán és a rendőrség honlapján is kaphatnak bővebb információkat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.