Továbbra is várjuk a jelentkezőket!

2017. 11. 13., h - 10:41
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Folyamatos a határvadászok toborzása Vas megyében.

A toborzó csoport tagjai az elmúlt héten hétfőn, Celldömölkön, a „Házhoz megyünk!” program helyszínén, valamint hét közben az egyik szombathelyi bevásárlóközpontban és a vasútállomáson adtak felvilágosítást a határvadászképzésre történő jelentkezés feltételeiről.

Munkatársaink 2017. november 16-án, csütörtökön is várják a rendőri pálya iránt érdeklődőket a „Pályaválasztási és Képzési Kiállítás” helyszínén, Szombathelyen.

Akik nem tudják személyesen felkeresni kollégáinkat, azok felvilágosítást kérhetnek a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál, a rendőrkapitányságokon, illetve informálódhatnak a Rendőrség honlapján is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.