Továbbra is várjuk a jelentkezőket!

2019. 05. 31., p - 13:06
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Beremenden, Pécsett és Szigetváron folytatódik a toborzás.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2019. május 28-án Pécsett, a Rendőrségi Információs Pontban, május 30-án Siklóson, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Kirendeltségén, míg május 31-én Pécsett, a KRESZ Parkban népszerűsítette a rendőri hivatást.

A résztvevők a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről kaptak információkat a rendőröktől.

A toborzás 2019. június 5-én 10 órától Beremenden, a Művelődési Házban, június 12-én 9 órától Pécsett, a Rendőrségi Információs Pontban, június 13-án 9 órától pedig Szigetváron, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Kirendeltségén folytatódik.

határvadász-képzéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphatnak a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon lévő toborzó irodában.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.