30 nap

2019. 02. 12., k - 13:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatta a bíróság a tatai kábítószer-terjesztőt.

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a tatai nyomozók 2019. február 8-án egy 24 éves helyi férfit. B. Bencét a rendőrök tatai lakásán fogták el, ahol kutatást tartottak. A rendőrök kábítószergyanús anyagot, kábítószer fogyasztáshoz szükséges eszközöket és készpénzt is lefoglaltak. Ugyanezen a napon a nyomozók további öt személyt fogtak el, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak B. Bencétől kábítószert. Az öt férfival szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

B. Bencét kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. február 11-én elrendelte letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

 

13 illegális migráns

Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoporot a rendőrök.

 

Három elfogatóparancs

A Debreceni Törvényszék által többszörösen körözött férfit fogtak el a rendőrök Szerepen.