30 nap

2019. 02. 12., k - 13:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatta a bíróság a tatai kábítószer-terjesztőt.

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a tatai nyomozók 2019. február 8-án egy 24 éves helyi férfit. B. Bencét a rendőrök tatai lakásán fogták el, ahol kutatást tartottak. A rendőrök kábítószergyanús anyagot, kábítószer fogyasztáshoz szükséges eszközöket és készpénzt is lefoglaltak. Ugyanezen a napon a nyomozók további öt személyt fogtak el, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak B. Bencétől kábítószert. Az öt férfival szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

B. Bencét kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. február 11-én elrendelte letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.