8 bűncselekmény

2019. 04. 18., cs - 10:00
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozóinak több hetes munkája 2019. március 17-én eredményre vezetett. Ezen a napon ugyanis elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a szolnoki lakost, aki az elmúlt hetekben több bűncselekményt is elkövetett Szolnokon és Szajolban. A nyomozók folyamatosan gyűjtötték és elemezték az adatokat, amelyekből megállapították, hogy a lopásokat és betöréseket ugyanazon személy követte el. Sz. Viktor 2019 januárjától több kerékpárt tulajdonított el társasházak folyosójáról, pincéjéből, továbbá feltört egy építési telken lévő konténert, melyből aggregátort és talicskát vitt el, egy másik ingatlanról különböző szerszámokat, illetve egy garázsból robogót lopott.   

A rendőrök a kutatások során több eltulajdonított tárgyat megtaláltak és lefoglaltak. A Szolnoki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a 21 éves fegyverneki lakost, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

b

 

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.