A baleset miatt bukott le

2017. 09. 14., cs - 07:52
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem egyezett az autó színe és a hatósági jelzést is másik járműről szerelte át a budapesti férfi.

A Komáromi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 49 éves férfi ellen.

A gyanúsított 2017. szeptember 13-án 3 óra 30 perc körül közlekedett az M1-es autópályán egy fehér színű Mazda 626 típusú személygépkocsival. A Győr felé vezető oldalon - Komárom térségében - a járművével az úttestről letért és az árokba hajtott. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében megtalálták a baleset következtében leszakadt egyik hatósági jelzést. Megállapították, hogy a rendszám egy szürke színű Mazda 626 típusú személygépkocsihoz tartozik. A rendőrök az alvázszám alapján azonosították a rongálódott járműre eredetileg kiadott hatósági jelzéseket.

1

A budapesti lakos elmondta, hogy a rendszámtáblát ő cserélte át még az indulás előtt. B. Zsoltot a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a hatósági jelzést és a később megtalált forgalmi engedélyt is lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsokat akart Magyarországra csempészni

Egy bolgár férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.