A baleset miatt bukott le

2017. 09. 14., cs - 07:52
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem egyezett az autó színe és a hatósági jelzést is másik járműről szerelte át a budapesti férfi.

A Komáromi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 49 éves férfi ellen.

A gyanúsított 2017. szeptember 13-án 3 óra 30 perc körül közlekedett az M1-es autópályán egy fehér színű Mazda 626 típusú személygépkocsival. A Győr felé vezető oldalon - Komárom térségében - a járművével az úttestről letért és az árokba hajtott. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében megtalálták a baleset következtében leszakadt egyik hatósági jelzést. Megállapították, hogy a rendszám egy szürke színű Mazda 626 típusú személygépkocsihoz tartozik. A rendőrök az alvázszám alapján azonosították a rongálódott járműre eredetileg kiadott hatósági jelzéseket.

1

A budapesti lakos elmondta, hogy a rendszámtáblát ő cserélte át még az indulás előtt. B. Zsoltot a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a hatósági jelzést és a később megtalált forgalmi engedélyt is lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Rablás a vonaton

A mezőkövesdi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfival szemben, aki egy vonaton utazó személytől fenyegetéssel elvette kabátját és lábbelijét.

 

24 óra alatt hét ittas vezető

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

 

Robogót loptak, elfogták őket

A zirci rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül előállították a helyi rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetőit.

 

Felismeri? Egy övtáskát lopott…

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a nőnek az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő övtáskát tulajdonított el.