A két díler többfajta kábítószert árult

2018. 07. 26., cs - 07:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök egy nap alatt két kábítószer-kereskedőt és három fogyasztót fogtak el.

A ferencvárosi járőrök 2018. július 23-án este Budapest IX. kerületében, a Szabadkai úti kiserdőben igazoltatták a 33 éves budapesti R. Pétert, akinél 15 gramm marihuánát, 87 gramm speed-et, 9 extasytablettát és egy mérleget találtak. A rendőrök a férfit elfogták és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították azt a két férfit, akiktől R. Péter az elfogását megelőzően a kábítószert vásárolta. A nyomozók másnap délután elfogták a csepeli munkahelye előtt a 33 éves C. Istvánt, majd a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve a 35 éves T. Antalt.

A nyomozók a dílerek csepeli lakásaiban 37,39 gramm speed-et, 2,46 gramm marihuánát, 13 extasytablettát, két digitális mérleget és a kábítószer adagolásához használt eszközöket találtak. T. Antal elfogásakor a lakásban volt egy 17 éves és egy 19 éves lány is, akik az intézkedés előtt kábítószert fogyasztottak.

A ferencvárosi nyomozók a két férfit őrizetbe vételük mellett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A rendőrök a két lányt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.