A két díler többfajta kábítószert árult

2018. 07. 26., cs - 07:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök egy nap alatt két kábítószer-kereskedőt és három fogyasztót fogtak el.

A ferencvárosi járőrök 2018. július 23-án este Budapest IX. kerületében, a Szabadkai úti kiserdőben igazoltatták a 33 éves budapesti R. Pétert, akinél 15 gramm marihuánát, 87 gramm speed-et, 9 extasytablettát és egy mérleget találtak. A rendőrök a férfit elfogták és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították azt a két férfit, akiktől R. Péter az elfogását megelőzően a kábítószert vásárolta. A nyomozók másnap délután elfogták a csepeli munkahelye előtt a 33 éves C. Istvánt, majd a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve a 35 éves T. Antalt.

A nyomozók a dílerek csepeli lakásaiban 37,39 gramm speed-et, 2,46 gramm marihuánát, 13 extasytablettát, két digitális mérleget és a kábítószer adagolásához használt eszközöket találtak. T. Antal elfogásakor a lakásban volt egy 17 éves és egy 19 éves lány is, akik az intézkedés előtt kábítószert fogyasztottak.

A ferencvárosi nyomozók a két férfit őrizetbe vételük mellett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A rendőrök a két lányt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lelőtte szomszédja kutyáját

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lelőtt egy kutyát, majd egy zsákba tette a tetemet és egy bokor alá rejtette Garé határában.

 

Befejezett ügy

A tilos jelzés ellenére, a sínekre hajtott egy 59 éves férfi a járművével. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.