A nyomozók ruházat-átvizsgáláskor találták meg az eltulajdonított bankkártyát és mobiltelefont

2021. 03. 01., h - 11:59
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint, a nő bűnügyi felügyelet hatálya alatt követett el újabb bűncselekményt.

Egy besenyszögi lakos személygépkocsijával felvett egy ismeretlen nőt 2021. február 26-án 17 óra 30 perc körül, és vele az otthonába távozott. Útközben az asszony – a sofőr figyelmetlenségét kihasználva – eltulajdonította a sértett autóstáskájából annak bankkártyáját és a mobiltelefonját. A pórult járt férfi a lopás tényét az otthonában észlelte, ezért kérdőre vonta a 28 éves nőt, aki azonban távozott a lakásról. A megkárosított férfi bejelentést tett a rendőrségre, ezért járőrök érkeztek a helyszínre és a sértett lakásához közel ellenőrizték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kunmadarasi lakost.

A járőrök a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőt, és ruházat-átvizsgáláskor az asszony fehérneműjében megtalálták a bankkártyát és a mobiltelefont, amit lefoglaltak. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók azt is megállapították, hogy a terhelt bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll, és lakóhelye illetékességi területét nem hagyhatta volna el.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!