A rendőrök még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a segítségnyújtást elmulasztó sofőrt

2020. 04. 02., cs - 15:15
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a gépkocsivezetővel szemben, aki Miskolcon autójával nekitolatott egy gyalogosnak, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Tibor 41 éves helyi lakossal szemben. A férfi Miskolcon a Búza téri piac melletti utcában 2019. május 10-én 8 óra előtt autójával hátramenetet végzett, és figyelmetlensége miatt fellökött egy gyalogost. A férfi kiszállt a járművéből, de a tőle elvárható segítséget nem adta meg a súlyosan megsérült gyalogos részére, és a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrök még aznap azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.