A rendőrök vetettek véget a kocsikázásnak

2020. 07. 14., k - 10:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem akart gyalog menni a dohányboltba, ezért jogtalanul elvitte a főnöke autóját Jászladányban.

Egy személygépkocsival közlekedő jászapáti lakost ellenőriztek a rendőrök Jászladány belterületén 2020. július 13-án 10 óra körül. A rendőrök megállapították, hogy a 22 éves férfi jogtalanul használta a gépjárművet, ráadásul vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A járőrök elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jogsértőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A férfi kihallgatásakor elmondta, hogy elfogyott a cigarettája, de nem akart gyalogolni a dohányboltba. Mivel a főnöke az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóban hagyta, annak autójával ment el vásárolni.

A Jászberényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.