Ajtón nem sikerült, ablakon ment be

2021. 07. 28., sze - 08:42
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A 32 éves nőt a szécsényi nyomozók beazonosították, elfogták, az eltulajdonított tárgyakat lefoglalták.  

A rendőrségre 2021. július 24-én 18 óra 24 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nógrádszakáli ingatlanba ismeretlen tettes betört és onnan különféle értékeket tulajdonított el.

A szécsényi nyomozók a forrónyomos intézkedések során rövid időn belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves nőt.

A helyi lakos 2021. július 24-ét megelőző időszakban megkísérelte befeszíteni a sértett ingatlanának ajtaját, majd a bejárati ajtó melletti ablakot betörte. A családi házba a nő bemászott, majd azt átkutatta és a helyiségekből  indukciós főzőlapot, evőeszközöket, poharakat, tányérokat, kávéfőzőt, függönyt, faliórát, valamint egyéb használati és dísztárgyakat tulajdonított el.

A rendőrök elfogták, a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a nőt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozók az eltulajdonított tárgyakat a gyanúsított lakóhelyén megtartott kutatás során lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!