Átszerelte a rendszámot

2018. 11. 07., sze - 10:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 44 éves helyi férfit.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. november 6-án Budaörs, Sport utcán igazoltattak egy 44 éves férfit, aki egy Mercedes gyártmányú személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a járműre egy másik gépjármű hatósági jelzése volt felszerelve. A budaörsi férfi elismerte, hogy a külföldi rendszámtáblát ő szerelte fel a gépjárműre, mivel a járművet 2016 októberében kivonták a forgalomból. A rendőrök a 44 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

"

"

Ellene az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.