Átszerelte a rendszámot

2018. 11. 07., sze - 10:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 44 éves helyi férfit.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. november 6-án Budaörs, Sport utcán igazoltattak egy 44 éves férfit, aki egy Mercedes gyártmányú személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a járműre egy másik gépjármű hatósági jelzése volt felszerelve. A budaörsi férfi elismerte, hogy a külföldi rendszámtáblát ő szerelte fel a gépjárműre, mivel a járművet 2016 októberében kivonták a forgalomból. A rendőrök a 44 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

"

"

Ellene az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.