Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

2020. 07. 03., p - 12:29
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

A tamási rendőrök ellenőriztek 2020. július 2-án az esti órákban egy Volkswagen Polo típusú személygépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során kiderült, hogy az autón levő rendszámot egy Hyundai típusú kocsira adták ki a hatóságok. Kiderült az is, hogy a Volkswagent külföldről hozták be Magyarországra, és nincsen érvényes magyar hatósági jelzése.

Az autó sofőrjét, egy fürgedi férfit a rendőrök előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A sofőr kihallgatása során elismerte azt, hogy a rendszámot felszerelte a korábban külföldről behozott autóra. Az elszámoltatása során az is kiderült, hogy a férfinak nincsen jogosítványa, mert azt korábban a hatóságok bevonták.

Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Tamási Rendőrkapitányságon folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beigazolódott a gyanú

A XVII. kerületi rendőrök több száz gramm kábítószert találtak egy pár házában, illetve egy autószerelő műhelyben.

 

Határsértők Domaszék külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.