Autókat tört fel a II. kerületben

2019. 09. 04., sze - 08:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki azért törte be két autó ablakát, hogy a járműben hagyott táskákat ellopja.

Egy férfi 2019. május 13-án Budapest II. kerületében betörte egy parkoló autó ablakát, és ellopta az ülés előtt hagyott táskát, a benne lévő pénztárcával, bankkártyákkal és személyes iratokkal együtt. Két és fél hónappal később a férfi újra feltört egy autót a kerületben. Ekkor egy laptoptáskát lopott el, szintén a benne levő pénztárcával és személyes irattal együtt. Az elkövető a két lopással közel 150 ezer, a járművek rongálásával pedig több mint 200 ezer forint kárt okozott.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a 44 éves budapesti S. Györgyöt, és 2019. szeptember 2-án délután csepeli lakcímén elfogták. A rendőrök a férfi autóját lefoglalták.

A II. kerületi nyomozók S. Györgyöt őrizetbe vették és kétrendbeli lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.