Az utcán verekedtek össze

2018. 07. 10., k - 09:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek két román férfit.

A nyomozás adatai szerint F. Imre és F. Róbert, dabasi tartózkodási hellyel rendelkező román állampolgárok 2018. július 8-án 19 óra 30 perc körül egy dabasi sörözőben szóváltásba keveredtek két másik román állampolgárral. Ezt követően mind a négyen kimentek a vendéglátóhelyről, folytatták egymás szidalmazását, majd összeverekedtek. A verekedés során F. Imre az egyik férfit többször megütötte, aki ennek hatására a földre esett és a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. F. Róbert pedig többször megütötte, majd megrúgta a másik román férfit, aki a bántalmazás során súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A támadók ezt követően kerékpárral a helyszínről elmenekültek, majd később önként bementek a Dabasi Rendőrkapitányságra. 

A Pest megyei nyomozók F. Imrét életveszélyt okozó testi sértés bűntett, míg F. Róbertet súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrök a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

"

"

Ellenük a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.