Az utcán verekedtek össze

2018. 07. 10., k - 09:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek két román férfit.

A nyomozás adatai szerint F. Imre és F. Róbert, dabasi tartózkodási hellyel rendelkező román állampolgárok 2018. július 8-án 19 óra 30 perc körül egy dabasi sörözőben szóváltásba keveredtek két másik román állampolgárral. Ezt követően mind a négyen kimentek a vendéglátóhelyről, folytatták egymás szidalmazását, majd összeverekedtek. A verekedés során F. Imre az egyik férfit többször megütötte, aki ennek hatására a földre esett és a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. F. Róbert pedig többször megütötte, majd megrúgta a másik román férfit, aki a bántalmazás során súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A támadók ezt követően kerékpárral a helyszínről elmenekültek, majd később önként bementek a Dabasi Rendőrkapitányságra. 

A Pest megyei nyomozók F. Imrét életveszélyt okozó testi sértés bűntett, míg F. Róbertet súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrök a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

"

"

Ellenük a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.