Azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a Dagály Fürdőben verekedő társaság további két tagját is

2020. 08. 28., p - 13:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség eddig négy embert gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével.

Mint arról korábban tájékoztatást adtunk 2020. augusztus 22-én 17 óra 15 perckor a XIII. kerületi Dagály Fürdő területén a rendelkezésre álló adatok szerint szóváltást követően öt, akkor még ismeretlen férfi bántalmazott egy 33 éves férfit, valamint egy 31 éves nőt, akik közül a férfi súlyosan, a nő könnyebben megsérült.

A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik feltételezett elkövetőt, a 39 éves K. Árpádot, akit XIII. kerületi lakásán 2020. augusztus 26-án az angyalföldi rendőrök elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak. A budapesti férfit könnyű testi sértés vétség, súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A folyamatban lévő nyomozásban a rendőrök a férfi egyik társát, a 45 éves V. Lajost is azonosították, akit egy nappal később augusztus 27-én szintén angyalföldi lakásán elfogtak. V. Lajost előállítását követően csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A társaság további két tagja a 32 éves L. József, valamint az 50 éves K. János 2020. augusztus 27-én a rendőrségen önként jelentkezett, őket csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Az angyalföldi nyomozók vizsgálják, hogy a négy férfin kívül mások is részt vettek-e a bűncselekmény elkövetésében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.