Balesetet okozott Alsónémedi külterületén

2018. 01. 25., cs - 09:40
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök egy 44 éves üllői férfival szemben javasolnak vádemelést.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást egy 44 éves férfival szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

A nyomozás adatai szerint R. Sándor 2017. október 28-án 19 óra 55 perckor az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Budapest irányából Alsónémedi irányába az 5-ös számú főúton, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott összeütközött egy vele szemben érkező személygépkocsival. A baleset következtében a gyanúsított által vezetett gépkocsi utasa súlyos sérülést szenvedett.

A dabasi rendőrök az ügyben folytatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Budakörnyéki Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.