Befejezett vizsgálat – televíziót lopott

2019. 01. 23., sze - 09:31
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Mihály tiszaföldvári lakos ellen. A 27 éves férfi 2018. június 8-án a délutáni órákban Tiszaföldváron betört egy családi házba, ahonnan eltulajdonított egy televíziót és két darab ágynemű garnitúrát. A rendőrök széleskörű nyomozás eredményeként azonosították a jogsértőt, akit gyanúsítottként kihallgattak.

 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.