Betörés miatt őrizetben

2018. 02. 13., k - 07:30
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Készpénzt és műszaki cikkeket lopott két szegedi házból egy kömpöci férfi. A rendőrök a gyanúsítottat három napon belül elfogták, majd őrizetbe vették.

A feltételezett elkövető 2018. február 6-án és 8-án délelőtt a zárszerkezet megrongálásával jutott be az ingatlanokba, ahonnan laptopokat, készpénzt és hátizsákot tulajdonított el. A bejelentéstől számított három napon belül a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 45 éves kömpöci férfi gyanúsítható megalapozottan. Őt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság  Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. február 11-én otthonában elfogták, a betöréskor viselt ruházatát lefoglalták.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terheltet más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.