Betörés miatt őrizetben

2018. 02. 13., k - 07:30
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Készpénzt és műszaki cikkeket lopott két szegedi házból egy kömpöci férfi. A rendőrök a gyanúsítottat három napon belül elfogták, majd őrizetbe vették.

A feltételezett elkövető 2018. február 6-án és 8-án délelőtt a zárszerkezet megrongálásával jutott be az ingatlanokba, ahonnan laptopokat, készpénzt és hátizsákot tulajdonított el. A bejelentéstől számított három napon belül a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 45 éves kömpöci férfi gyanúsítható megalapozottan. Őt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság  Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. február 11-én otthonában elfogták, a betöréskor viselt ruházatát lefoglalták.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terheltet más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.