Betört egy vendéglátóhelyre, a rendőrök elfogták

2020. 02. 29., szo - 09:10
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A mátraderecskei nő pénzt és italokat lopott el.

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást egy mátraderecskei lakos ellen, aki 2020. február 26-án 22 óra körül késsel és ollóval az ajtót befeszítve bement egy helyi vendéglátóhelyre és onnan készpénzt és italokat tulajdonított el.

A rendőrök a bejelentést követően szolgálati kutya segítségével néhány órán belül otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves nőt, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. Továbbá a nyomozók a kutatás során megtalálták az ellopott italok egy részét is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.