Betörtek, lebuktak

2019. 07. 23., k - 07:01
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök befejezték a két betörő ellen folytatott vizsgálatot.

Egy esztergomi családi házba tört be két férfi 2019. április 16-án hajnalban. B. László és N. József értékek után kutatott a házban, majd laptopot, telefont, készpénzt és órákat vett magához. Ekkor a tulajdonos felébredt és megzavarta az elkövetőket. Azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a két férfit, és előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a sértettet régebbről ismerik, nem volt pénzük és ezért törtek be hozzá.

A 28 éves B. Lászlót és a 33 éves N. Józsefet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság elrendelte letartóztatásukat. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös szolgálat

A Simontornyai Rendőrőrs egyenruhásai a Tamási kistérség polgárőreivel együtt láttak el közös járőrszolgálatot Ozorán.

 

Vitt mindent

A tarnabodi férfit őrizetbe vették a rendőrök.

 

A türelmetlenség hibához vezet

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a járőrök egy sofőr ellen, aki Miskolcon a Mátyás király úton személygépkocsijával több kiemelt szabálysértést követett el.