Betörtek, lebuktak

2019. 07. 23., k - 07:01
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök befejezték a két betörő ellen folytatott vizsgálatot.

Egy esztergomi családi házba tört be két férfi 2019. április 16-án hajnalban. B. László és N. József értékek után kutatott a házban, majd laptopot, telefont, készpénzt és órákat vett magához. Ekkor a tulajdonos felébredt és megzavarta az elkövetőket. Azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a két férfit, és előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a sértettet régebbről ismerik, nem volt pénzük és ezért törtek be hozzá.

A 28 éves B. Lászlót és a 33 éves N. Józsefet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság elrendelte letartóztatásukat. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rongálás Lőrinciben

A rendőrök a bejelentés napján azonosították és kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalkorút.