Bevásárolni ment, amikor kitépték a fülbevalóját

2020. 02. 18., k - 09:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hat órán belül elfogták azt a férfit, aki kitépte egy idős asszony fülbevalóját Józsefvárosban.

Egy férfi 2020. február 16-án délelőtt Budapest VIII. kerületében, az Üllői út és a Nagy Templom utca kereszteződésénél egy idős asszony mögé lépett, majd kitépte a fülbevalóját és elmenekült a helyszínről.

A sértett értesítette a rendőröket, akik az idős asszony által adott személyleírás, valamint a térfigyelő szolgálat kollégái segítségével aznap délután, a Fiumei úton elfogták az elkövetőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 46 éves nagydobosi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök az elfogás helyszínén megtalálták az ellopott fülbevalót, amit a férfi még az intézkedés előtt eldobott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.