Bíróság elé áll az autótolvaj

2020. 01. 08., sze - 08:11
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykátai rendőrök egy napon belül elfogták azt a férfit, aki egy családi ház udvaráról lopott el egy nyitva felejtett gépkocsit.

Egy sülysápi családi ház udvaráról loptak el egy autót 2020. január 4-én éjjel. A tulajdonosa nyitott állapotban, indítókulccsal a járműben hagyta ott egész éjszakára a kocsit. A nagykátai rendőrök a szükséges adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves B. Szabolcsot, akit a járőrök 2020. január 5-én 17 óra körül Sülysápon elfogtak, majd előállítását követően őrizetbe vettek. Kihallgatása során elmondta, hogy hová rejtette el az általa ellopott autót, amit ott megtaláltak a nagykátai rendőrök, így azt tulajdonosának még aznap visszaadták. A B. Szabolcs ellen lopás bűntett elkövetése miatt folytatott nyomozást a rendőrök bíróság elé állítási javaslattal lezárták, a keletkezett iratokat 2020. január 7-én az illetékes ügyészségnek megküldték. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.