Bokor alá rejtette

2018. 10. 11., cs - 10:01
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dabasi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves férfi 2018. június 14-én 16 óra körül Dabas, Vörösmarty utcában található bolt parkolójában a sértett le nem zárt gépjárművéből eltulajdonított egy benzinmotoros láncfűrészt. A férfi cselekményét a sértett észlelte, követni kezdte, közben a gyanúsított a láncfűrészt egy közelben található bokor alá rejtette és elmenekült. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2018. július 4-én Dabason elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a helyi lakost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dabasi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Laptopot lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Váci úti bevásárlóközpont egyik irodájából ellopott egy laptopot.