Bosszúból lopás

2021. 07. 24., szo - 10:53
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A fülhallgatót elvitte, az airpods tokot az üzletben elrejtette. A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy tiszaföldvári nőt.

Ismeretlen nő megjelent 2021. július 23-án délelőtt egy szolnoki üzletben, ott kibontotta egy fülhallgató, illetve egy airpods tok csomagolását, és a termékeket kivette a dobozból. Ezt követően az asszony a fülhallgatót magánál, a tokot pedig az üzletben elrejtette, majd a megbontott üres dobozokat hátrahagyva, fizetés nélkül távozott. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján, a rendőrök személyismeretének köszönhetően rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók egy tiszaföldvári nőt előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 37 éves gyanúsított tettét azzal indokolta, hogy – egy általa vélt sérelem miatt – bosszút akart állni az eladón. A nyomozók az eltulajdonított fülhallgatót a nőnél, az airpods tokot pedig az üzletben elrejtve megtalálták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.